Over ons.

Al tientallen jaren is www.spoedbehanger.nl een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Als dochteronderneming van Bouwsector Nederland worden wij gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er een grote behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor consumenten en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Online zoeken veel consumenten vaak vergeefs een professional. Ze komen dan vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Spoed Behanger besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je alleen echte vakmannen! Deze leveren wanden op die gestuct lijken!

Enkele Teamleden

Geert van wat is renovlies behang

Geert Hendrik

Directeur

Geert is bij ons het hoogste aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat behangers uitsluitend kwaliteit leveren.

Luis van wat is renovlies behang

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die met de kennis. Hij is verantwoordelijk voor de behangers bij Scanbehang.nlglasvezelbehang.net en glasvliesbehang.com en Bouwbehang.com.
Sander van wat is renovlies behang

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is de beste virtual assistant die een behangbedrijf zich maar ken wensen. Hij is vriendelijk en heeft verstand van zaken. Bel hem wanneer je vragen hebt gerust op!

Start binnenkort je eigen Nieuwbouwproject ?

Spoed Behanger is gespecialiseerd in het behangen van nieuwbouw. Enkele behangsoorten die wij naadloos kunnen behangen zijn glasvezelbehang, renovlies, glasweefselbehang en vliesbehang. Vraag met een gerust hart een offerte aan!

Scroll naar boven