Diensten.

Bij Spoed Behanger bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van behang. Bij elke pakket gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige kwaliteit. Ontdek hier onze diensten en m2 prijzen. Vraag daarna vrijblijvend een offerte aan!

Behang plakken

Voor het plakken van behang vragen wij gemiddeld € 10 per vierkante meter. Voor de exacte prijs kun je beter een offerte aanvragen. Deze ontvang je binnen 24 uur.

Behangen en sauzen

Voor de mooiste afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Zeker bij renovlies behang en glasvezelbehang is dit belangrijk. Zeker voor een stuclook!

Compleet pakket A+

Soms zijn wanden nog niet geschikt om te behangen. Spoed Behanger kan wanden behangklaar stucen en behangen. Dit kan al vanaf € 28 euro per vierkante meter!

Moeten wij nog ergens behang verwijderen ?

Zowel renovlies verwijderen als glasvezelbehang verwijderen hoort bij onze taken. We komen allerlei behangsoorten tegen en daar zijn we dan ook op voorbereid. Onze teams kennen de technieken en bezitten alle materialen.

Behangklaar opleveren

Voor muren is behangklaar stucen een vereiste. Je kunt namelijk niet op een muur behangen die oneffen is. Dit zul je door het behang heen zien.

100% Zeker de beste behangers

Spoed Behang heeft 20+ jaar ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan de laatste bouwprojecten via Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je met de tijd een nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven